Tuesday, March 18, 2014

Golden Rose Rurprise!!!!!

Λοιπόν,είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη σήμερα!!!!
Ήμουν στην σχολή μου,και με πήραν τηλέφωνο απο την γενική ταχυδρομική,πως έχουν να μου παραδόσουν ένα δέμα!!!!
Εγώ έχοντας επικοινωνήσει με την Golden Rose- Londessa,ήξερα πως μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα μου έρθουν κάποια πραγματάκια να δοκιμάσω,αλλά με τίποτα δεν περίμενα να μου έρθουν τόοοοσο γρήγορα!!!!Οπότε όπως καταλαβαίνετε ενθουσιάστηκα για τα καινούργια πραγματάκια που θα δοκιμάσω!!!Το έχω πει και θα το ξαναπώ!!!
Λατρεύω λατρεύω λατρεύυυυυω να δοκιμάζω καινούργια πραγματάκια!!!!
Ενθουσιάζομαι!!!!
Και μιας και το καθυστέρησα πάρα πολύ ήδη θα σας δείξω όλα τα καλούδια!!!

Και τώρα θα σας πω την αρχική μου εντύπωση,και θα σας δείξω τα χρώματα και για τα 3 προϊόντα,και σε λίγες μερες,θα σας πώ και την τελική μου άποψη,αφού τα περάσω απο crash test!!!

Golden Rose RICH COLOUR nail lacquer

Καταρχάς!!Λάτρεψα το χρώμα!!!Όποιος και αν το διάλεξε τον αγαπώ απλά!Είναι το νούμερο 108 και είναι ένα χρώμα που θα διάλεγα οπωσδήποτε και μόνη μου,και μάλιστα θα ήταν από τις πρώτες επιλογές μου,αν όχι η πρώτη μου!Είναι αυτή η απόχρωση που δεν ξέρεις αν είναι ακριβώς 
μπλέ η πράσινο!
Υποτίθεται πως χρειάζεται μόνο ένα πέρασμα (one coat nail lacquer),είναι ultra shine and lasting και έχει εύκολη εφαρμογή με maxi βουρτσάκι!
Για να δούμε τι ισχύει απο αυτά!
♫♪ one coat nail lacquer Κατά την γνώμη μου θέλει 2 περάσματα...αν και είναι αρκετά αξιοπρεπές το αποτέλεσμα και με το ένα πέρασμα,απλά σε εμένα επειδή είναι πολύ έντονο το λευκό στο νύχι μου,με το ένα πέρασμα είναι εμφανές!Για του λόγου το αληθές!
♫♫ ultra shine ναι!είναι λες και του έχεις περάσει από επάνω γυαλιστικό και δεν "θολώνει"!
▬  lasting αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να δοκιμάσω!Αναμένετε για τα αποτελέσματα 
από το crash test!!Γενικά ότι χρώμα χρησιμοποιώ,το κακοποιώ,οπότε αναμένω με αγονία! 
♫♫ εύκολη εφαρμογή με maxi βουρτσάκι  μπορώ να πω πως άν υπάρχει ένα πράγμα που με εντυπωσίασε αυτό ήταν το βουρτσάκι του!Δεν έχει τύχει να ξαναδώ φαρδύ και τόσο μεγάλο πινέλο σε μανό!Και πραγματικά,κάνει πάαρα πολύ καλή δουλειά!Είναι απο τα top βουρτσάκια που έχω χρησιμοποιήσει!
Πάμε παρακάτω λοιπόοον!!!!

Golden Rose velvet matte lipstick

Πρώτη εντύπωση!Πολύ ωραία συσκευασία!Δεν είναι απο τις κλασσικές γυαλιστερές συσκευασίες συνήθως άσπρες,μαύρες,ασημί η χρυσές!!Όοοοοχι!!!
Είναι μπορντώ!!!Είναι κάτι που απλά θές να το έχεις στην τσάντα σου,γιατί δεν σου δημιουργεί πολυτελή αίσθηση,αλλά κάτι το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να το έχεις στην καθημερινή σου ρουτίνα!Ξέρετε,απο αυτήν την ωραία γλυκιά ρουτίνα!Τα μικρά τιπ που αγαπάμε να λατρεύουμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ!!
Το χρώμα που μου έστειλαν,είναι το 09 και είναι ένα ανοιχτό ρόζ!!Μπορώ να πω πως μόνη μου μάλλον δεν θα το διάλεγα,αλλά τελικά,μου άρεσε πάαρα πολύ και νομίζω πως μπορώ άνετα να με φανταστώ να το φοράω!!!!
Εδώ μόοολις το έχω φορέσει,
και εδώ είναι αφότου έχουν περάσει 2 ώρες!!!
Το φυλλάδιο λέει πως είναι ένα κραγιόν,που δημιουργεί ένα ματ-βελούδινο τελείωμα!Έχει μεγάλη διάρκεια,ενυδατώνει και περιέχει βιταμίνη Ε!Τέλος δεν έχει καθόλου parabens και έχει 20 αποχρώσεις!!
♫♪ ματ-βελούδινο τελείωμα είμαι σκεπτική ακόμα για αυτό...δεν είναι απλά ένα ματ κραγιόν..Έχει βελούδινη όψη,και δεν έχω ξαναφορέσει τέτοιο κραγιόν,οπότε θέλω λιγάκι να το δουλέψω περισσότερο,μιας και τα χείλια μου ήταν λιγάκι σκασμένα και δεν μπορούσα να δω το full αποτέλεσμα,αλλα μπορώ να πω πως είναι κάτι διαφορετικό,και είναι εμφανές....
♫♪μεγάλη διάρκεια σήμερα που του έκανα την πρώτη δοκιμή,μου έμεινε στα χείλι χωρίς να χρειάζεται ανανέωση γύρω στις 3-4 ώρες

Άλλες παρατηρήσεις που έχω!Μου άρεσε πολύ η αίσθηση που αφήνει στα χείλι....Δεν το καταλαβαίνεις οτι το φοράς!Και πέρασε και απο το τεστ του ποτηριού,με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα!Έχω ήδη βάλει στο μάτι τις αποχρώσεις 11,13, και 17...

Και πάαμε και στο τελευταίο μας πραγματάκιιι!!
Απλό κλασσικό μολυβάκι ματιών!!
Και πάλι το ίδιο χρωματάκι με το μανό,και είναι το νούμερο 315!
Μόλις το πρωτοδοκίμασα στο χέρι μου,μου φάνηκε πως ναι μεν γράφει πολύ καλά και εύκολα,αλλά
μου φάνηκε άγριο!Ε,φόραγα ήδη μολυβάκι και έτσι δεν το δοκίμασα αμέσως πάνω στο μάτι μου....
Καθώς ξεκίνησα όμως να γράφω το post δεν άντεξα και λέω,ας το δοκιμάσω να δω πρώτη εντύπωση!!
ε λοιπόν,με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα...Περίμενα να γραντζουνάει το μάτι,μιας και δεν είναι μαλακό μολύβι,αλλά παρόλα αυτά γράφει ακόμα και μέσα στο βλέφαρο χωρίς όμως να αφήνει τρομερά έντονο χρώμα,αλλά ούτε να νιώθεις την δυσφορία και την ενόχληση που υπάρχει συνήθως όταν πας να δοκιμάσεις ένα σκληρό μολύβι μέσα στο βλέφαρο!
Το ίδιο ισχύει και για το μάτι γενικά....δεν ένιωσα να χρειάζεται να καταβάλω προσπάθεια για να αφήσει χρώμα...Ίσα ίσα,είναι αρκετά έντονο με ένα πέρασμα Θέλω πολύ να το δοκιμάσω για να δώ πόσο κρατάει η αν τρέχει κατα την διάρκεια της ημέρας καθώς και πως σβήνει απο τα τριψίματα κτλ.....Μόλις περάσει τα test θα σας πω την πλήρες εικόνα που μου άφησε!

Η αλήθεια είναι πως έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη απο τα προϊόντα ,αλλά θέλω να τα δοκιμάσω και να τα δουλέψω περισσότερα πριν αποφασίσω!Άμα θέλετε και εσείς να δείτε προϊόντα της Golden Rose μπείτε ΕΔΩ όπου μπορείτε να βρείτε και σε πιο καταστήματα διατίθονται!!
Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σελίδα Golden Rose- Londessa και την Ελένη Τ. που κατευθείαν μου έστειλε να δοκιμάσω αυτά τα προϊόντα,παρόλου που το Blog μου είναι μόλις στην αρχή του,και οι περισσότερες σελίδες-εταιρίες δεν το κάνουν!Μπράβο λοιπόν που κάνει αυτήν την προσπάθεια και δίνει την ευκαιρία σε πάρα πολλές Blogger να δοκιμάσουν και να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και να γνωρίσουν μια εταιρία που ίσως δεν είχαν ξαναδοκιμάσει!!!
Μέχρι την επόμενη φορά!
Φιλάκιαααα


10 comments:

  1. αυτη τη σειρα με τα κραγιον θελω σαν τρελη να τα δοκιμασω...

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχ,σιγουρα να την δοκιμασεις!!!!!εγώ σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα χρώματα....

      Delete
  2. Πολύ όμορφα πραγματάκια .. Φιλία χχχ

    ReplyDelete
  3. αγαπημένη Golden Rose! το κραγιον παντως σου παει πολύ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαρστωωωωω...!!Και εγω πιστεύω πως θα το βολευτώ απίστευτα!!!

      Delete
  4. Δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα κραγιόν αλλά το χρώμα σου πάει πολύ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω παρα πολυυυυ!!!!!! :D

      Delete
  5. πολύ ωραια τα πραγματάκια σου !!! με γεια!!! αγαπάμε Golden Rose !!!

    ReplyDelete
  6. ευχαριστω πολύυυυ!!!!

    ReplyDelete