Friday, March 14, 2014

What about Mineral Lipsticks???

Καλησπέρααα!!Πως είστε,τι κάνετε???
Λοιπόν,σήμερα μετά από αρκετές μέρες,σας έχω ένα review από τα mineral lipsticks της σειράς studio της e.l.f. !!!
Καταρχάς,μόλις πιάσεις στα χέρια σου την συσκευασία,εντυπωσιάζεσαι από το πόσο επαγγελματικά και προσεγμένα είναι!!!Είχα ξαναδοκιμάσει κραγιόν από την e.l.f. και την Ματ σειρα ,αλλά και από την βασική τους σειρά,για τα οποία δεν σας έχω μιλήσει ακόμα,αλλά πραγματικά βλέποντας αυτήν την σειρά,δεν πάει το μυαλό σου στην τιμή του!!!

Εδώ μπορείτε να το δείτε και λιγάκι καλύτερα,και νομίζω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου!!
για αρχή,πάρτε μια πρώτη γεύση απο τα 4 χρώματα τα οποία έχω εγώ!
Το Prime Plum είναι ένα καφέ-δαμασκηνί χωρίς να είναι πολύ σκούρο όμως!
Το Rustic Brick είναι ένα κεραμιδί όπως λέει και το όνομα του.
Το Royal Red, είναι πιο απόχρωση του κόκκινου,αρκετά σκούρα,με καφέ τόνους..Πάρα πολύ ιδιαίτερο κόκκινο θα έλεγα εγώ προσωπικά.
Τέλος το Bare Brown είναι όπως λέει και το όνομα του,ένα αρκετά ανοιχτό καφέ....
Κανένα τους δεν έχει shimmer,είναι πάααρα πολύ ενυδατικά και σταθερά,και κάθονται πάρα πολύ καλα πάνω στα χείλη χωρίς να τονίζει άσχημα τις γραμμές!Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα της e.l.f.,δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά η γεύση....
Έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση,και είναι πολύ άνετα,χωρίς να στεγνώνουν και να τραβάνε!
Εδώ μπορείται να τα δείτε πάνω στα χείλη,αλλά και πάνω στο δέρμα μου!
Οι Φωτογραφίες πάνω στα χείλια μου είναι χωρίς φλας,ενώ πάνω στο δέρμα είναι με φλας,για να μπορέσετε να δείτε την διαφορά του χρώματος!
Η τιμή τους είναι στα 6 ευρώ!Αναλογικά με την ποιότητά τους,θα έλεγα πως είναι πάααρα πολύ καλη και αξίζουν τουλάχιστον μια( και 2 και 3 και 4...) δοκιμή!
Περιμένω την άποψη σας!!!
φιλάκιααα!!!

12 comments:

  1. είναι πολύ καλά κραγιον τα elf! είναι αρκετά ενυδατικά και οπως λες δεν καθονται στις γραμμες πάνω! τωρα που τα βλέπω θελω το rustic brick :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. αν και στην αρχη απογοητευθηκα που ήταν ποσο πολύ καφε,τελικα με κέρδισε και εμενα το rustic brick!εχω βάλει και κάποια άλλα στο μάτι απο αυτην την σειρα!!!κάτι προς το μώβ,η προς του βατόμουρου!!!

      Delete
  2. You have wonderful blog and such a great post, I hope we can follow each other, if you decided to follow me on BLOGLOVIN please let me know so I can follow you back. Thank you

    www.love-joice.com

    ReplyDelete
  3. πολύ ωραία swatches!!!το ξέρεις ότι αγαπώ elf;;;;φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. η κάμερα δεν ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζι μου χθές αλλά κάτι κατάφερα!!!!η e.l.f. είναι απλά λατρείαααααααααααααααα!!!
      φιλάκιααα

      Delete
  4. Wow! Τα χρωματάκια ειναι υπέροχα!! Πολύ ωραίες επιλογές:) Και πολύ καλή ποιότητα φαίνονται, όπως και ολα τα προιόντα της elf! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικα,πρέπει να δεις την συσκευασία τους για να καταλάβεις την ποιότητα τους!!!Νομίζεις πως είναι απο εταιρία που κοστίζει πάνω απο 10-15 ευρω!!!

      Delete
  5. Πανέμορφα χρώματα!!Σίγουρα θα αγοράσω κάποια από αυτήν την σειρά!!Γενικά η Elf συνδυάζει ποιότητα με χαμηλή τιμη!!Σε ευχαριστούμε για το post!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι!!πραγματικά όμως η επαγγελματική της σειρά,έρχετε στην ιδια ποιότητα με εταιρίες που τα αντίστοιχα προιόντα τους έχουν 3 και 4 φορές μεγαλύτερο κόστος!!!Κρίμα που δεν υπάρχουν και κάπου στην ελλάδα ακόμα..
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!

      Delete
  6. το rustic brick εχει μπει στη wishlist...Ολα βασικα ειναι πολυ ομορφα..και ωραιες συσκευασιες

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι παααρα πολυ ωραιο!!!εγω εχω βάλει στη μάτι ένα στο χρώμα του βατόμουρου!!

      Delete