Saturday, July 19, 2014

The Beekeeper Shop with a little bit of Cherry!!!!

Γεια σαααας!!!
Σας στέλνω πολλά καλοκαιρινά- αν και βροχερά- φιλάκια!!!Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελείωσε η εξεταστική μου και επιτέλους μπορώ να επανέλθω στην αγαπημένη μου αυτή απασχόληση!!!Δοκιμάζω τόσο όμορφα πράγματα τον τελευταίο μήνα,και πραγματικά νομίζω πως θα ενθουσιαστείτε!!!!
Για αρχή σας έχω μια πολύυυυ όμορφη συνεργασία που έγινε με το υπέροχο The BEEKEEPER Shop!!
Πρέπει μέχρι τώρα να έχετε καταλάβει πόσο λατρεύω τα φυσικά,φυτικά,και χειροποίητα καλλυντικά!!
Ε λοιπόν,άλλη μια τέτοια παρουσίαση θα σας κάνω και σήμερα!
Με υλικά κατευθείαν από την φύση,στο βαζάκι σας, έρχονται να σας τρελάνουν με τις απίστευτες μυρωδιές τους!Χωρίς χημικά και parabens προφανώς,και με γνώμονα ότι η φύση έχει ότι χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιής,και να προσέχουμε τον εαυτό μας!

Ας αρχίσουμε λοιπόν!
Cherry Face Scrub
Scrub προσώπου με κεράσι,λάδι καρύδας,αμυγδαλέλαιο και έλαιο βερίκοκου!Καταρχάς,θα μιλήσω για αυτήν την απίστευτη μυρωδιά!Είμαι άτομο που πάντα προτιμάει τις φρουτένιες και λουλουδένιες μυρωδιές,οπότε την λάτρεψα!Πάντα θα προτιμώ να χρησιμοποιώ στο πρόσωπο και το σώμα μου φυσικές μυρωδιές,αντί για τεχνητές. Το συγκεκριμένο προϊόν,σε βάζει σε πειρασμό όχι μόνο να το χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο σου,αλλά και να το φας!!
Η υφή του είναι πάρα πολύ ευχάριστη,με μικρούς κόκκους,που κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.Το δέρμα σου το νιώθεις αμέσως ανανεωμένο,χωρίς να δημιουργηθεί ερυθρότητα.Επιπλέον η συσκευασία του είναι πολύ εύχρηστη,και σίγουρα θα την κρατήσω και αφότου τελειώσει το scrub,για μελλοντικές χρήσεις!
Εγώ το αγάπησα και σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της σειράς με το κεράσι!
Η τιμή του είναι 9 € τα 60ml, και μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ!

White Clay Mask
Μάσκα προσώπου με λευκό άργιλο,νερό από εσπεριδοειδή,μέλι και εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού!Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω κάποια μάσκα προσώπου με άργυλο,μιας και έχω ακούσει τα καλύτερα.Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία,και μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Η μυρωδιά δεν είναι έντονη,και την συνηθίζεις εύκολα.Απλώνεται ευχάριστα στο δέρμα,και στεγνώνει μέσα σε περίπου 10 λεπτά.Το δέρμα μένει πολύ καθαρό και ανανεωμένο,και προσωπικά,παρατήρησα πως βοηθάει αρκετά στο λιπαρό δέρμα!Αφότου ξέπλυνα την επιδερμίδα μου,και για ολόκληρη την διάρκεια της ημέρας, το δέρμα μου ήταν ματ,χωρίς ίχνος λιπαρότητας! 
Η εβδομαδιαία χρήση βέβαια θα δείξει και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα,οπότε θα 
μιλήσουμε και πιο αναλυτικά! 
Μπορείτε να την βρείτε εδώ και η τιμή της είναι 7 €!

Sunscreen Face Cream
Αντηλιακή κρέμα προσώπου με καρύδα,βανίλια και sfp 15.Θα το παραδεχτώ,ποτέ δεν μου άρεσαν οι αντηλιακές κρέμες με καρύδα! Ίσως επειδή στις περισσότερες εταιρίες η μυρωδιά είναι υπερβολικά έντονη.Στην συγκεκριμένη αντηλιακή,η μυρωδιά είναι πιο γλυκιά και μου αρέσει,επειδή είναι πιο ιδιαίτερη από όσες έχω χρησιμοποιήσει.Η υφή της είναι αρκετά λεπτόρρευστη, κάτι που προσωπικά προτιμώ.Το μόνο που με προβλημάτισε, είναι ότι έχει δείκτη προστασίας 15, που για εμένα που έχω πολύ λευκή επιδερμίδα,που κοκκινίζει εύκολα και δεν μαυρίζει ποτέ,είναι χαμηλός. Παρόλα αυτά όμως,φέτος που ο καιρός είναι πολύ ήπιος και η ηλιακή ακτινοβολία πολύ πιο χαμηλή,μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς πρόβλημα (εκτός και αν αποφασίσει να έρθει καλοκαίρι). Απορροφάτε πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα,και δεν αφήνει λιπαρότητα.Η συσκευασία είναι πολύ εύχρηστη,και μπορείς να την έχεις στην τσάντα σου,χωρίς να ανησυχείς ότι θα ανοίξει,καθώς επίσης μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν βάση κάτω από το makeup σου.
Πολύ καλή αντηλιακή,και μπορώ εύκολα να φανταστώ τον εαυτό μου να την χρησιμοποιεί στην καθημερινή ρουτίνα.
Η τιμή του είναι 9 € στα 30ml,και μπορείτε να το βρείτε εδώ!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η γενική εικόνα που πήρα από όλα τα προϊόντα,ήταν πάρα πολύ καλή!Όλες οι συσκευασίες είναι προσεγμένες και κάθε προϊόν φτιαγμένο με αγάπη! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Βασίλη και τον Κωνσταντίνο από το The Beekeeper Shop,για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δοκιμάσω και να παρουσιάσω σε εσάς τα προϊόντα τους.Νομίζω πως για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι τα φυσικά υπερτερούν έναντι στα συμβατικά καλλυντικά.Εξάλλου και μόνο το γεγονός ότι τα καλλυντικά που κρατάς στα χέρια σου φτιάχτηκαν αποκλειστικά για εσένα ,δεν σε γεμίζει αγάπη??
Τα υπόλοιπα καλλυντικά από το The Beekeeper Shop,μπορείς να τα βρεις 
Μέχρι την επόμενη φορά!!!
Φιλάκιαααα

10 comments:

  1. Πολυ ωραια φαινονται και πρεπει να μυριζουν υπεροχα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. μυρίζουν φανταστικά!!!!ειδικά το κεράσι,σου έρχεται να το φας!!!

      Delete
  2. πολύ όμορφα όλα!καλά αποτελέσματα κοπέλα μου!!φιλάκια!

    ReplyDelete
  3. Πολύ όμορφα!!! μου αρέσουν πολύ τα φυσικά φυτικά καλλυντικά! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά τουλάχιστον! !!!!

      Delete
  4. και εμένα μου αρέσουν πολύ τα φυτικά καλλυντικά! κ τα συγκεκριμένα πρέπει να μυρίζουν τέλεια! επίσης η σχέση τιμής και ποσότητας είναι πάρα πολύ καλή!
    θα τους ρίξω κ εγώ μια ματιά :)
    φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγω πιστευω οτι η τιμη τους είναι πολύ καλή αναλογικα με την ποσότητα που προσφερουν! Ειδικα αν αναλογιστεις οτι ειναι και φυσικα και χειροποίητα! !!!!

      Delete
  5. Λατρεύω τα χειροποίητα καλλυντικά και αυτά φαίνονται τέλεια!!

    ReplyDelete
  6. Τα αγάπησα και εγώ τα γλυκά προιόντα της μελισσούλας! ΑΥτη την μασκα με τον αργυλο ομως δεν την εχω δοκιμασει και μαλλον πρπει να το κανω συντομα!!! Πολύ ωραία παρουσιάση!!
    φιλια πολλά
    Μαιρη

    ReplyDelete
  7. Egw ta dokimasa!!!!!
    Kai pragmatika eniosa diafora sto proswpo mou!!! Fusika me tn bohtheia ts filhs mou marwmew pou mou ta protine!!! Apla einai kataplhktika!!!!@

    ReplyDelete