Sunday, April 27, 2014

Haul Volume 3!!!! Ventus......

Γειά σααας.....
Ξέρω πως με χάσατε αλλά προσπαθώ να μπω σε μα σειρά πάλι...
Σήμερα θα συνεχίσω με το τρίτο αλλά όχι τελευταίο μέρος,με τα βερνίκια νυχιών που προστέθηκαν στην συλλογή μου τις τελευταίες εβδομάδες!!
Έχω τόσο πολλά πράγματα να σας δείξω και είμαι ενθουσιασμένη!!!
Ξεκινάμε!!

Είναι απο αυτά τα βερνίκια που είναι σε μικρούτσικιες συσκευασίες και είναι συνήθως σχεδόν διάφανα αλλά με χρώματα...Καιρό τώρα ήθελα να πάρω κάποια χρώματα απο αυτά που βλέπω σε διάφορες κοπέλες,που δεν είναι 100% καλυπτικά,αλλά έχουν πάρα πολύ ωραία χρώματα, για τις μέρες που δεν θέλεις να βάψεις ιδιαίτερα τα νύχια σου!!!
Λοιπόν εγώ διάλεξα αυτά τα 6 χρώματα (και ένα διάφανο γιατί είναι πολύ πρακτικό σε αυτό το μέγεθος!) και σας τα παρουσιάζω!!!!
Όλα τα έχω περάσει 2 χέρια και τα αποτελέσματα είναι αυτά!
Διάλεξα 3 που μοιάζουν πάρα πολύ,αλλά το ένα έχει σαν βάση το άσπρο,το δεύτερο το μωβ, και το τρίτο το ροζ!Το κίτρινο δεν έχω ιδέα με το μπορεί να το συνδυάσω,αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ ιδιαίτερα!!!Το φούξια μου άρεσε με την πρώτη ματιά,και νομίζω πως η απόδοσή του είναι απίστευτη αν αναλογιστείς την συσκευασία.Τέλος το κόκκινο είναι ένα κλασσικό κόκκινο της φωτιάς,που δεν έχω αγοράσει εδώ και πάααρα πολύ καιρό,και έλειπε απο την συλλογή μου!
Η εταιρία είναι ελληνική,και κοστίζουν 2μιση ευρώ το ένα άμα δεν κάνω λάθος!!
Η διάρκεια τους είναι πάαααρα πολύ μεγάλη!!Εγώ δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω,αλλά τα δοκίμασε μια φίλη μου και της κράτησαν 5 μέρες,και ο λόγος που τα ξέβαψε ήταν γιατί ήθελε να δοκιμάσει κάποιο άλλο χρώμα,όχι επειδή χάλασαν!!!
Ποια είναι η γνώμη σας για τα χρώματα αυτά???
Θέλετε να δείτε και ένα τέταρτο μέρος???
Πραγματικά δεν ξέρω τι έπαθα αυτόν τον καιρό και με έπιασε μια μανία με τα βερνίκια!!!
Μέχρι την επόμενη φορά!!!
Φιλάκιααα



6 comments:

  1. και μενα μου αρέσουν πολύ αυτα τα βερνίκια που δεν είναι τελείως καλυπτικά ειδικά σε αποχρώσεις που είναι κοντά στο δέρμα. φιλακια χχχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. μα ειναι πολυ ιδιαιτερα!!!!

      Delete
  2. πολύ ομορφα είναι με γεια σου!!! τωρα που μιλαμε για βερνικια βρηκα στην mua βερνικια σαν τα essie εχω παθει πλακα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχ ναι τα ξερωωωωω....μην παιζεις με τον πονο μου και δεν εχω καταφερει να δοκιμασω ακομα τιποτα απο την MUA........

      Delete
  3. πολύ ωραία είναι! με γεια σου!
    θα τα αναζητησω και εγω γιατι εχουν σουπερ χρωματα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι πολυ γλυκούλια για κάθε μέρα!!!!!

      Delete