Saturday, May 17, 2014

Giordani Gold Voluptuous Lipstick for you!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα κραγιόν που δοκιμάζω εδώ και αρκετό καιρό!Δεν σας το είχα δείξει μέχρι τώρα,καθώς ήμουν διστακτική με το αν μου ταιριάζει σαν χρώμα ή όχι,αλλά εντέλει σας το παρουσιάζω και και περιμένω την γνώμη σας!
Καταρχάς,η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει το Gold Voluptuous Lipstick της Giordani είναι απίστευτη,εξαιτίας της πάρα πολύ σικάτης και εντυπωσιακής συσκευασίας της!Είναι ένα πάρα πολύ προσεγμένο προϊόν,με διάφανη συσκευασία,όπου το κραγιόν περιβάλλεται απο μια θήκη χρυσού χρώματος !

Εγώ έχω το χρώμα Fuchsia Petal το οποίο δεν βρίσκω πλέον στο e-shop μπορείτε όμως να δείτε τις υπόλοιπες αποχρώσεις σε αυτήν την σελίδα!
Ας μιλήσουμε τώρα για το χρώμα μου....Καταρχάς είναι ένα έντονο φούξια-κόκκινο ,κάτι ανάμεσα σε τριανταφυλλί και μπορντώ...Πολύ ιδιαίτερο χρώμα,που νομίζω όμως πως με το κατάλληλο ντύσιμο μπορείτε να το βολευτείτε όλο τον χρόνο,μιας και δεν είναι πολύ σκούρο!
Εδώ βλέπετε μια γρήγορη παρουσίαση πάνω στο χέρι μου,αλλά και στα χείλια μου!
Δεν έχει μέσα καθόλου shimmer,είναι πάαρα πολύ ενυδατικό,με πολύ καλή απόδοση που διαρκεί αρκετές ώρες...Για όσες απο εσάς δεν προτιμάτε κρεμώδη και γυαλιστερά κραγιόν,δεν σας το συνιστώ,μιας και ακόμα και μετά απο 2 ώρες συνεχίζει να έχει μια έντονη λάμψη,κάνοντας τα χείλια να έχουν μια πάρα πολύ ζουμερή όψη!Έχει επίσης μια ελαφριά μυρωδιά κερασιού,που εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου -ίσα ίσα,λατρεύω όταν τα προϊόντα για τα χείλια έχουν αρώματα και γεύσεις!!
Στην κατάστημα,αναφέρει πως προσφέρει έντονη λάμψη,8ωρη ενυδάτωση για πιο γεμάτα και αισθησιακά χείλη και φόρμουλα που γλιστράει εύκολα στα χείλη....
Εκτός απο την διάρκεια του,που δεν έχει χρειαστεί να το φορέσω για πάνω απο 5 ώρες,οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά,μπορώ να παραδεχτώ πως πραγματικά αυτά που αναφέρει τα κάνει!
Το μόνο που μπορώ να πω πως είναι μείον του,είναι η τιμή του που θεωρώ λιγάκι υπερβολική καθώς ανέρχεται στα 18 € .....
*Ανανέωση-Σε αυτήν την σελίδα,μπορείτε να βρείτε την απόχρωση που χρησιμοποιώ εγώ ,αλλά και την Blooming Rose με μειωμένη τιμή,μόλις στα 5,10 €!
Εσάς πως σας φάνηκε????θα θέλατε ίσως να το δοκιμάσετε?
Περιμένω τις απόψεις σας μέχρι το επόμενο άρθρο μου!!!
(στην φωτογραφία σας δίνω μια γεύση απο το αυριανό μου άρθρο!!!!Τι νομίζετε πως θα είναι???)
Φιλάκιααα

6 comments:

  1. Ωραίο post! η τιμή είναι υπερβολική!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ναι και εγω βρίσκω την τιμη του αρκετα τσιμπημενη....

      Delete
  2. Το έβλεπα συχνά στα προσπέκτους και δεν μου γέμιζε το μάτι αλλά τελικά έκανα λάθος σίγουρα θα το αγοράσω !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. βασικα το αποτέλεσμα που δίνει είναι πραγματικά πολύ ζουμερά χείλη ,και απίστευτα ενυδατωμένα,για αρκετές ώρες.....

      Delete