Wednesday, May 28, 2014

Summer Edition with 3 bloggers!!! Colab!!!!

Γειά σας!!!Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μαζί με την Κάτια απο το Katias Beauty World και την Κωνσταντίνα,μια συνεργασία πολύ καλοκαιρινή και δροσερή!!!
Έχουμε επιλέξει λοιπόν για εσάς,απο 3 βερνίκια νυχιών,και 3 χρώματα και τα χείλια η καθεμία,και σας τα παρουσιάζουμε!!!!!Μπορεί να μην έχουν μπει ακόμα οι ζέστες για τα καλά,αλλά τι να κάνουμε,εμείς ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι!!!!
Ξεκινάμε!!!

Αρχίζοντας από πάνω προς τα κάτω,έχουμε και λέμε!!
Πλέον δεν νομίζω να μην υπάρχει κοπέλα που να μην έχει ένα κατάλευκο βερνίκι!!!Μπορεί να φορεθεί μόνο του,σε λουλούδια,πουά!!!!Φαντασία να έχεις και θα το αγαπήσεις!!!!!
Εγώ χρησιμοποίησα το νούμερο 403 απο την siXteen cosmetics της σειράς 60" dry fast!

Ένα κλασσικό καλοκαιρινό χρώμα που δεν λείπει ποτέ από την συλλογή μου,είναι μια πορτοκαλοκόκκινη- κοραλί απόχρωση!Λατρεμένο, πολυφορεμένο,και όπως είπα και πιο πάνω ένα από τα βασικά καλοκαιρινά χρώματα!
Εγώ χρησιμοποίησα το Mango Madness από την e.l.f.!

Τέλος,ένα βερνίκι που φορέθηκε πολύ πέρυσι,αλλά εγώ δεν το χόρτασα αρκετά,και ανυπομονώ να το φορέσω και φέτος,είναι τα fluo -neon χρώματα!Εγώ εδώ σας παρουσιάζω ένα έντονο κίτρινο! Ξέρω λιγάκι τολμηρό και έντονο,αλλά καλοκαίρι είναι!!!Τολμήστε!!
Εγώ χρησιμοποίησα το νούμερο 6 απο την σειρά GT Fluo Nails της TommyG!

Συνεχίζουμε με τα χείλια λοιπόν,ακόμα μεγαλύτερη λατρεία!!
Και πάλι ξεκινώντα απο επάνω προς τα κάτω!
Το πρώτο χρώμα που πιστεύω πως ταιριάζει και σχεδόν σε όλες τις κοπέλες,είναι ένα ανοιχτό ροζ!!!Κυκλοφορούν άπειρες αποχρώσεις και είναι πολύ εύκολο να βρείς την απόχρωση που σου ταιριάζει!
Εγώ διάλεξα το λατρεμέεεεενο μου νούμερο 09 απο την σειρά Velvet Matte της Golden Rose!!

Δεύτερο χρώμα που πρέπει όλες οι κοπέλες να δοκιμάσουν,είναι το κοραλλί!Ναι είναι λιγάκι πιο ιδιαίτερο χρώμα και πρέπει να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει στο δέρμα σου,αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις!!!Ταιριάζει υπέροχα σε μαυρισμένα δέρματα,οπότε οι περισσότερες θα το αγαπήσετε!!Εγώ όντας άσπρη άσπρη σαν το γάλα όλες τις εποχές του χρόνου, έχω ακόμα μια δυσκολία στο να βρω την σωστή απόχρωση,αλλά δεν το βάζω κάτω!!!
Εδώ έχω επιλέξει το Coral απο τα Matte Lipstick της e.l.f.!!

Τέλος,ένα προσωπικό λατρεμένο χρώμα για όλους σχεδόν τους μήνες,πόσο μάλλον το καλοκαίρι,είναι ένα έντονο φούξια!!!Και όταν λέμε έντονο,εννοούμε έντονο!!!Υπέροχο χρώμα!
Θα έλεγα πως είναι το κόκκινο του καλοκαιριού,μιας και το κόκκινο δεν το προτιμάω τόσο πολύ για το καλοκαίρι....
Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το Fuchsia απο την σειρά Lip Liner & Blending Brush της e.l.f.!!

Για κλείσιμο λοιπόν,ένα έχω να πω!!!Το καλοκαίρι τολμήστε τα έντονα χρώματα!!!!!Έχουμε όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα για τα λιγότερο έντονα!
Και μην ξεχνιόμαστε!!
Καλό μας καλοκαίριιιιιιιιι!!!!
~~~~
Τα άρθρα από τα κορίτσια μπορείτε να τα δείτε εδώ!!!
~~~~
Μέχρι την επόμενη φορά!!!
Φιλάκιααα

10 comments:

  1. Είναι όλα υπέροχα!!Ήδη το κραγιόν από golden rose το έβαλα στο μάτι,αλλά και όλα τα μανό...Απλά τέλεια!Φιλιά κοπέλα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι απλά υπέροχο το κραγιον αυτο!!!είναι η λατρεία μου!!!!να το δοκιμασεις σιγουρα!!

      Delete
  2. λάτρεψα το 3 έντονο κίτρινο μανό!φωσφοριζέ!το θέλω!και το 3 από τα κραγιονάκια!θέλω πολύ να δοκιμάσω elf!τέλειες επιλογές!και συμφωνώ,ότι το καλοκαίρι,θέλει χρώμα και τόλμη!ανοιχτά και έντονα χρώματα!αναμονή,μέχρι την επόμενη μας συνεγασία!

    ReplyDelete
    Replies
    1. να δοκιμάσειιιιις!!!!!ειναι πάρα πολύ καλα τα περισσότερα απο αυτα!!!και βαλουν πολυ συχνα προσφορες με μειον 20- 50 %!!!!!

      Delete
  3. Υπέροχο το TommyG!!!!!! μου αρέσουν πολύ τα νεον χρώματα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ε,τωρα σιγα σιγα θα αρχισει να γεμισει παλι ο τοπος απο αυτα!!!!!ειναι παααρα πολυ ιδιαιτερα και εντυπωσιακα!!!ολα τα βλεματα πανω τους πεφτουν!!!!

      Delete
  4. Υπέροχο ποστ!!!Ωραίες επιλογές!Το 09 της gplden rose το θέλω.....!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το 09 είναι απλά ο έρωτας μου!!!!!όποτε το φοράω όλοι μου λένε πόσο ωραία μου ταιριάζει,και τι τελειο που είναι!!!!!πως να μην το λατρεψεις μετα????

      Delete
  5. Ωραίο ποστ ! Τα χρώματα στα νύχια είναι όλα υπέροχα !

    ReplyDelete
    Replies
    1. και ειχα και αλλα 2-3 στο μυαλο μου,αλλά τι να πρωτοδιαλεξω!!!

      Delete