Saturday, March 21, 2015

Nyx Collection!

Γεια σας!
Ξέρω πως έχω χαθεί εδώ και αρκετούς μήνες,αλλά λόγο υποχρεώσεων δεν είχα καθόλου χρόνο να γράψω κάποιο άρθρο,και δεν ήθελα να σας παρουσιάσω κάτι πρόχειρο.
Έτσι λοιπόν επανέρχομαι δυναμικά με ένα review από την Nyx! Προσωπικά ήταν από τα πακέτα που έχουν έρθει στην πόρτα μου και με έχουν ενθουσιάσει όσο λίγα, πριν ακόμα προλάβω να τα δοκιμάσω!!Νομίζω όμως ότι λίγο πολύ όλες μας την γνωρίζουμε σαν εταιρία οπότε οι συστάσεις είναι περιττές!
Ξεκινώντας ας μιλήσουμε για ένα προϊόν για τα χείλη.

Mega Shine Lip Gloss
Βλέποντας την συσκευασία του κατάλαβα κατευθείαν πως πρόκειται για κάποιο Lip Gloss ,τα οποία γενικότερα δεν με ενθουσιάζουν.Παρόλα αυτά όμως τα συγκεκριμένο, κατάφερε πολύ εύκολα να  με κερδίσει. Χωρίς ίχνος από την χαρακτηριστική κολλώδης υφή των Gloss, αλλά και χωρίς Glitter.Η υφή του είναι πολύ ευχάριστη και δίνει στα χείλη μια πολύ έντονη λάμψη, χωρίς να γίνεται υπερβολική!Η διάρκεια του είναι πάρα πολύ καλή για gloss, και δεν φαίνεται άσχημο πάνω στα χείλη όπως στεγνώνει σε περίπτωση που δεν το ανανεώσεις. Η απόχρωση που δοκίμασα,είναι η beige - 129  και είναι στην απόχρωση του σάπιου μήλου σε ροζ τόνους!Τέλος η συσκευασία του είναι από τις πιο γλυκιές που έχω δει, και είναι πολύ ασφαλείς για την τσάντα, καθώς το καπάκι της κουμπώνει στο τέλος!
Η τιμή του είναι 6,95 €.
Glam Shadow Stick
Συνεχίζουμε λοιπόν με ένα προϊόν για τα μάτια.Εγώ δοκίμασα μια σκιά σε μορφή stick. Η απόχρωση είναι μπρονζέ, και δυστυχώς εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοια χρώματα στα μάτια μου, αλλά νομίζω πως άμα ήταν σε κάποια άλλη απόχρωση θα το χρησιμοποιούσα πολύ ευχαρίστως.Εξαιτίας της μορφής του δεν βοηθάει σε όσους έχουν λιπαρά βλέφαρα,αλλά με ένα κατάλληλο προϊόν από κάτω αυτό λύνεται πολύ εύκολα. Έχει μέτρια διάρκεια,και είναι από τα προϊόντα που μπορείς να χτίσεις το χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.Η απόδοση του είναι πάρα πολύ καλή,και πιστεύω πως η συσκευασία είναι πολύ βολική για άμα θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας ένα προϊόν για τα μάτια χωρίς να φοβάστε μην σπάσει κάποια σκιά και λερωθούν όλα τα πράγματα μέσα στην τσάντα σας!Η απόχρωση που δοκίμασα είναι η 04 elegant marble .
Η τιμή του είναι 6,95.
HD Studio Photogenic Grindind Blush
Τώρα ερχόμαστε στο προϊόν που με εντυπωσίασε περισσότερο από όλα!Θα μιλήσουμε για ένα από τα πιο απίστευτα ρουζ που έχω δει και δοκιμάσει μέχρι στιγμής.Η συσκευασία του καταρχάς είναι απίστευτα προσεγμένη και καλοφτιαγμένη! Δεν έχω ξαναδεί τόσο μοναδικό σχεδιασμό, και έξυπνη αλλά ταυτόχρονα και οικονομική προσέγγιση....
Υπάρχει ένας μηχανισμός στο εσωτερικό του που λειτουργεί με την λογική της ξύστρας, και τρίβει μικρή ποσότητα προϊόντος, η οποία είναι υπεραρκετή, για να δημιουργήσεις ολόκληρο το look σου!Επιπλέον η εσωτερική μεριά από το καπάκι, χρησιμοποιείται και σαν καθρεφτάκι!
Επέλεξα να το συνδυάσω με το υπέροχο πινέλο Blush Brush της e.l.f. !
Η απόδοσή του είναι απίστευτη,και το χρώμα είναι πιθανότατα αυτό που θα διάλεγα και η ίδια, μιας και έχω πάρα πολύ λευκή επιδερμίδα. Έχει πολύ μεγάλη χρωματική απόδοση,είναι talc και paraven free, και απλά το συστήνω ανεπιφύλακτα!!Μπορείτε να δείτε το διακριτικό του και πολύ όμορφο αποτέλεσμα,στην φωτογραφία που παρουσιάζετε το lip gloss. Η απόχρωσή μου είναι η 01 Georgia Peach.
Η τιμή είναι 19,95.
10 Colour Eyeshadow Palette 
The Runway Collection
Μια παλέτα σκιών, απο τις πιο όμορφες και πρακτικές συσκευασίες που έχω δει, στο κατάλληλο μέγεθος για κάθε τσάντα!Κουμπώνει πολύ καλά και πολύ δύσκολα θα ανοίξει στην τσάντα....
Περιλαμβάνει και έναν καθρέφτη πολύ καλού μεγέθους.Η δικιά μου απόχρωση,είναι η 05 Super Model, και μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι περιλαμβάνει χρώματα για πολλά διαφορετικά style ,αλλά και για όλες τις  ώρες της ημέρας.Τα ανοιχτόχρωμα έχουν  εξαιρετική απόδοση χρώματος,με τα σκούρα να έχουν λιγότερο καλή απόδοση. Παρόλα αυτά όμως,είναι σκιές που κρατάνε  όλη μέρα χωρίς να μουντζουρώνεσαι!!Είναι επίσης εξαιρετικές στο blending,οπότε αν σου αρέσουν τα ιδιαίτερα look που συνδυάζουν πολλά χρώματα,είναι μια παλέτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!
Η τιμή είναι 9,95.

Εγώ προσωπικά  την αγαπώ σαν εταιρία  και δεν μπορώ παρά να την προτίνω και σε εσάς!Και μην ξεχνάμε πως όλα  της τα προϊόντα είναι cruelty free!!
Μπορείται να επισκεφτείτε την σελίδα της Nyx Greece για να ενημερώνεστε για τα  καινούργια προϊόντα τους!

Εσείς  έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Nyx??
Ποιό είναι το αγαπημένο σας, και ποιο δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα αλλά ανυπομονείται να δοκιμάσετε? ?
Μέχρι την επόμενη φορά!!!
Φιλάκιαααα!!!










8 comments:

  1. Το ρουζ είναι πολύ πολύ όμορφο! <3 Όλα απολαυστικά!
    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι παααρα πολύ ιδιαίτερο και με απίστευτη διάρκεια!

      Delete
  2. πολύ όμορφα όλα, μου άρεσε πιο πολύ το ρουζ..
    Να τα χαρείς όλα :) Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!

      Delete
  3. It’s a really great post! Thank you for sharing!
    Can’t wait to see the next one!)
    Like your blog very much!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ReplyDelete
  4. Πολύ όμορφο το ρουζ και η παλέτα! Να τα χαρείς όλα! :) x

    ReplyDelete