Monday, June 23, 2014

Castalia review...is here!!!!!

Γεια σαας!!!
Ελπίζω να έχετε αρχίσει να απολαμβάνετε τον ήλιο και την θάλασσα σε αντίθεση με εμένα που λόγω διαβάσματος,δεν έχω προλάβει ακόμα να βουτήξω τα πόδια μου στην άμμο.....
Σήμερα λοιπόν,θα σας μιλήσω για κάποια προϊόντα που μου ήρθαν από την Castalia,και τα δοκιμάζω εδώ και λίγο καιρό!

Όλοι λίγο πολύ την γνωρίζετε σας εταιρία,οπότε δεν νομίζω πως χρειάζονται συστάσεις!Πολλές κοπέλες πίνουν νερό στο όνομά της,και χρησιμοποιούν τα προϊόντα της καθημερινά!
Ας δούμε λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά αυτά που δοκίμασα εγώ,αλλά και τι εντύπωση μου δημιούργησαν!
Ξεκινάμε με 2 αντηλιακές κρέμες προσώπου!
Creme Teintee SFP 30
Αντηλιακή κρέμα προσώπου με διάφανη ,μη λιπαρή υφή και φυσικό χρώμα για κάλυψη των ατελειών.
Επειδή έχω πάααρα πολύ λευκή επιδερμίδα,παρατήρησα ότι σε εμένα,ήταν εμφανές ένα πορτοκαλί χρώμα,και επειδή ποτέ δεν μαυρίζω,δεν θα το προτιμούσα σαν προϊόν.Επιπλέον το πρόσωπό μου έμεινε αρκετά λιπαρό.Η μυρωδιά του ήταν έντονη,αλλά εμένα πάντα μου αρέσει η μυρωδιά των αντηλιακών,μιας και μου θυμίζει πάαρα πολύ θάλασσα!!!
Fluide SFP 50+
Λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου με διάφανη και μη λιπαρή υφή.
Η μυρωδιά το ίδιο έντονη,αλλά μου αρέσει!Η υφή του πολύ λεπτόρρευστη,κάτι που εγώ προσωπικά το προτιμώ,γιατί συνήθως είναι πολύ πιο ελαφριά και μη λιπαρή!Πραγματικά δεν μου εμφάνισε επιπλέον λιπαρότητα!Επιπλέον ήταν αρκετά αδιάβροχη και άνετη στο πρόσωπο!Εμένα προσωπικά μου ταίριαξε στην επιδερμίδα μου,και θα την ξαναχρησιμοποιούσα χωρίς κανένα πρόβλημα!

Gel Nettoyant
Απαλό σμηγματορυθμιστικό,αφρίζον gel καθαρισμού προσώπου,χωρίς σαπούνι.
Το συγκεκριμένο gel καθαρισμού,τολμώ να πω πως είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής για τον καθαρισμό του προσώπου!Είναι ευχάριστο στην μυρωδιά,κάνει καλό αφρό,καθαρίζει πάρα πολύ καλά,και δεν το νιώθεις να τραβάει το δέρμα.Όσες από εσάς έχουν λιπαρό δέρμα,απλά θα το λατρέψουν!!!!Δεν είναι μόνο η αίσθηση που αφήνει εκείνη την στιγμή,αλλά και μακροπρόθεσμα,βελτιώνει την επιδερμίδα,κάνοντας την λιγότερο λιπαρή.Δεν έχω ακμή οπότε δεν μπορώ να σας πω πόσο βοηθάει σε αυτόν τον τομέα.Εγώ το αγάπησα,και σίγουρα θα το αγοράσω ξανά και ξανά!!!
Creme Matifiante
Σμηγματορυθμιστική ενυδατική κρέμα προσώπου.
Τέλος δοκίμασα αυτήν την ενυδατική κρέμα προσώπου,που την χρησιμοποίησα και σε συνδιασμό με το gel καθαρισμού.Αρκετά καλή κρέμα,που δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα,και ενυδατώνει ικανοποιητικά.Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η μυρωδιά της.Δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη για εμένα,μιας και πάντα προτιμώ πιο λουλουδάτες και φυσικές μυρωδιές.Με άφησε πολύ ικανοποιημένη αλλά δεν θα την χρησιμοποιούσα κάθε μέρα εξαιτίας της μυρωδιάς.

Αυτά ήταν όλα για σήμερα!Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Castalia για την ευκαιρία που μου έδωσε να δοκιμάσω τα προϊόντα της!
Εσείς τι έχετε δοκιμάσει από την Castalia?
Ποιό προϊόν του έχετε ξεχωρίσει???
Μέχρι την επόμενη φορά!
Φιλάκιαααα

8 comments:

  1. Προτιμώ την διαφανή αντηλιακη κρέμα εχω δοκιμασει μια με χρώμα και δεν μου άρεσε καθολου μου έβγαζε αυτο το πορτοκαλί ενώ και καλά ηταν του χρώματος μου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό ακριβώς!Ίσως σε κοπέλες με πιο σκούρο δέρμα,να δείχνει μια χαρά,αλλά για λευκές επιδερμίδες δεν ταιριάζει.......διάφανο και πάλι διάφανο....στην χειρότερη την συνδιάζεις με μια bb cream και είσαι ευχαριστιμένη!

      Delete
  2. σου έστειλα πολύ ωραία πραγματα! δεν εχω δοκιμάσει ακόμα κάτι απο castalia θα ηθελα να δοκιμασω καμια κρεμα προσωπου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. εμένα με ενθουσίασε το καθαριστικό προσώπου πάντως!!!

      Delete
  3. Πολύ αγαπημενη εταιρία!μου είχαν στείλει να δοκιμάσω μια ενυδατική κρέμα για ξηρή επιδερμίδα!την χρησιμοποιώ ακομα!πολύ ωραία!με ωραία μυρωδιά!γενικα την θεωρώ ποιοτική Εταιρία,με ωραίες συσκευασίες και προιοντα!και καλές τιμές!θέλω σύντομα να αγορασω κάτι απο αυτην την εταιρία!η αντηλιακό η καθαριστικό!

    ReplyDelete
    Replies
    1. το καθαριστικό είναι πάααρα πολύ καλο!!!!εμένα με ενθουσίασε!!!!!αξίζει να το δοκιμάσεις!

      Delete
  4. Την αντηλιακη με χρωμα την θελω και εγω! ;)
    Πολυ ωραιο ποστ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. εμένα δεν μου ταίριαξε στην επιδερμίδα μου!!!να την δοκιμάσεις και να μου πείς πως σου φάνηκε και εσένα!

      Delete