Sunday, June 8, 2014

Get natural by Dimitra Goula!!!!

Γεια σαααας!!!!
Πως είστε???Σήμερα θα σας πω την γνώμη μου για κάποια προϊόντα που μου έστειλαν απο την εταιρία Dimitra Goula, και τα οποία δοκιμάζω εδώ και αρκετό καιρό!!!
Η εταιρία αυτή προσφέρει χειροποίητα,φρέσκα,φυσικά,και οικολογικά καλλυντικά,αλλά και αιθέρια έλαια,βότανα, και διάφορες άλλες ουσίες που περιέχουν 0% συντηρητικά,αρώματα,χρώματα και έκδοχα....
Εμένα προσωπικά με ενθουσιάζει οτιδήποτε είναι φυσικό και βιολογικό,γιατί ειλικρινά, ποιος θέλει να βάζει χημικά στο πρόσωπο και το σώμα του???
Τέλος περιέχει 2 σειρές!Η μια ονομάζεται "Για όλους" και περιλαμβάνει τα best sellers προϊόντα τα οποία μπορείς να παραγγείλεις άμεσα,και η δεύτερη λέγεται "Για εσάς" που περιέχει καλλυντικά εξατομικευμένα για το δέρμα του καθενός,μετά από ένα ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώνεις...
Και τώρα ας μιλήσουμε για τα προϊόντα που παρέλαβα!!!!!
Ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών με αλόη βέρα, καλέντουλα, βιταμίνη Ε και αιθέριο έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς.Για όλους τους τύπου δέρματος.Ιδανική για ευαίσθητες και αλλεργικές επιδερμίδες.Η αλόη βέρα ανακουφίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος,η βιταμίνη Ε προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση, ενώ το αιθέριο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο χαρίζει βελούδινη υφή και υπέροχο άρωμα ρόδου!
Καταρχάς ανοίγοντας την συσκευασία του,σου έρχεται μια πάρα πολύ έντονη μυρωδιά από τριαντάφυλλα!Εγώ προσωπικά την λάτρεψα,και με έκανε να θέλω να την χρησιμοποιήσω αμέσως!!
Να σας θυμίζω πως εγώ έχω λιπαρή επιδερμίδα,και μιας και η κρέμα αυτή δεν είναι για λιπαρές επιδερμίδες,δεν περίμενα θαύματα.Η υφή της είναι πάρα πολύ απαλή και ευχάριστη,και καθόλου λιπαρή,αφήνοντας το πρόσωπο απίστευτα απαλό...Απλά την λάτρεψα....Ένιωσα λες και εξισορρόπησε όλη την λιπαρότητα.....Δεν έχω ξαναδοκιμάσει προϊόν που να ταίριαξε καλύτερα στην επιδερμίδα μου!!Η απίστευτη μυρωδιά του μένει για αρκετή ώρα πάνω στο δέρμα...
Εγώ όχι απλά το συστήνω,αλλά είναι και σίγουρο πως θα το ξαναπάρω!!!!!
Κοστίζει 30€ τα 60 ml.

Peeling απολέπισης και ανάπλασης με κρυστάλλους ορυκτών και αιθέρια έλαια από μανταρίνι και περγαμόντο.
Καταρχάς,απίστευτη μυρωδιά!!Γλυκιά μυρωδιά από εσπεριδοειδή,που σε κάνει να θέλεις να το φας!!!Τα κρυσταλλάκια που έχει μέσα,είναι σε πολύ μικρούς κόκκους,και περιμένεις πως δεν θα κάνει βαθύ peeling,αλλά αντιθέτως,λειτουργεί πολύ καλά,χωρίς να είναι δυσάρεστο για το δέρμα.....
Θα το ξαναχρησιμοποιούσα σίγουρα,μιας και είναι από τα πιο ευχάριστα peeling που έχω δοκιμάσει,έχοντας ταυτόχρονα αποτέλεσμα!
Κοστίζει 20€ τα 60 ml.

Αναπλαστική κηραλοιφή με προβιταμίνη Α,λάδι καρότου και αιθέριο έλαιο λεβάντας.
Για να πω την αλήθεια μου,είναι το λιγότερο αγαπημένο μου απο τα 3 προϊόντα,και αυτό γιατί μου φαίνεται πολύ λιπαρό,και δεν με ενθουσιάζει η υφή του,η οποία είναι πολύ πηχτή(μιας και είναι κηραλοιφή και όχι ακριβώς κρέμα).Ίσως να ήμουν εξαρχής και λιγάκι αρνητική προκατειλημμένη εξαιτίας του καρότου.Παρόλα αυτά,το μόνο πράγμα που το συνδέει με το καρότο είναι το χρώμα του,μιας και η μυρωδιά είναι αποκλειστικά λεβάντα....
Δεν αφήνει υπερβολικά λιπαρό το δέρμα,και μετά το peeling είναι ιδανικό για να νιώσεις το δέρμα πιο ενυδατωμένο.Η γνώμη μου είναι εντελώς υποκειμενική,μιας και εξαρχής δεν με ενθουσίασε το καρότο,οπότε μπορεί σε κάποια άλλη κοπέλα να ταιριάξει απίστευτα,και να το αγαπήσει σαν προϊόν!
Κοστίζει 38€ τα 60 ml.

Πως σας φάνηκαν εσάς αυτά τα καλλυντικά???Έχετε δοκιμάσει ή θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά???
Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω για πρώτη φορά,χειροποίητα, βιολογικά καλλυντικά,και γι'αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Δήμητρα Γουλά,όχι μόνο για τα προϊόντα,αλλά και για την άμεση και γρήγορη επικοινωνία!!
Και μην ξεχάσω!!!Σας ετοιμάζω κάποια έκπληξη,οπότε μείνετε συντονισμένοι!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά!!!
Φιλάκιαααα


14 comments:

  1. πολύ ωραια και τα 3 και τα εχω :) απλα υπεροχα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. η κρέμα δεν είναι φοβερή???

      Delete
  2. ειχα ριξει μια ματια στο site Της κοπελας και μου φανηκαν πολυ ενδιαφεροντα τα προϊοντα..Ακομα δεν εχω τολμησει να αγορασω κατι..

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχ να τα δοκιμάσεις!!!!ειδικα την κρέμα με το τριαντάφυλλο!!!!απλά απίστευτη!!!

      Delete
  3. Πιστέυω πώς η Δήμητρα είναι κορυφαία με τα Καλλυντικά που φτιάχνει!!!Είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή τους!! Αλλά ότι δίνεις,παίρνεις!!!!

    beautybykaterinaki.blogspot.gr ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. αυτό ακριβώς!!!!και άμα σκεφτείς κιόλας πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και μεγάλη ποσότητα,είναι ακόμα καλύτερα!!!

      Delete
  4. γενικα κ εγω τις κεραλοιφες ,παρολο που κανουν εκπληκτική δουλεια δεν τις πολυσυμπαθω, σαν υφή προτιμώ τις κρεμες:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι.....οπως το ειπεσ,παρόλου που κανουν πολύ καλη δουλεια,η υφή τους είναι περίεργη

      Delete
  5. Μου αρέσουν και μένα τα φυσικά καλλυντικά, φαίνονται πολύ όμορφα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ήταν μεγάλη μου χαρά που τα δοκίμασα,και ερωτεύθηκα την κρέμα!!!!

      Delete
  6. μου αρέσουν πολύ τα φυτικά καλλυντικά!
    θα δοκιμάσω το peeling!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι πάρα πολύ καλό!!!!να το δοκιμάσεις και να μου πείς πως σου φάνηκε!!!!

      Delete
  7. Μου αρέσουν πολύ τα φυτικά καλλυντικά! έπεσα τυχαία μια φορά στην σελίδα της αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι πάρα πολύ καλά!!!!!αξίζει να τα δοκιμάσεις....

      Delete