Monday, June 2, 2014

Mini Haul!!!!Apivita & Korres from Smile Pharmacy!!!

Πριν λίγες μέρες,μου ήρθε μια παραγγελία που είχα κάνει απο ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο, το Smile Pharmacy,και μέσα στο κουτάκι,είχα και κάποια επιπλέον δωράκια-δειγματάκια απο την υπέροχη Apivita!!!Άμα πω πως δεν ενθουσιάστηκα θα είναι ψέματα!!!Η Apivita κλείνει τα 35 χρόνια,και τα περισσότερα δειγματάκια,ήταν μέσα σε ένα πάρα πολύ όμορφο κουτάκι,το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω!!!
Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά!Αρχικά θα σας δείξω τι τα 2 προϊόντα που αγόρασα εγώ...

Apivita Intimate DAILY-91% φυσικά συστατικά
Το πρώτο είναι ένα απαλό gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή,και για καθημερινή χρήση,απο την Apivita ,με χαμομήλι και πρόπολη....Άμα θυμάμαι σωστά,νομίζω πως είχα ακούσει πρώτη φορά για αυτό απο την Μαρίλλια ,και κάποια στιγμή που κοίταζα για κάποιο τέτοιο προϊόν,σκέφτηκα να το δοκιμάσω!!!!Αυτό που μου έκανε εντύπωση,είναι πως το νερό,έχει αντικατασταθεί με έγχυμα βιολογικού χαμομηλιού....Έχει απαλή σύνθεση,για καθημερινή χρήση,με 91% φυσικά συστατικά!
Soap,paraben,silicon,propylene glycol και ethanolamine free!!!
Στο Smile pharmacy κοστίζει 5,05 €!

Cleansing & make-up removing wipes with pomegranate KORRES
Το δέυτερο πραγματάκι που πήρα,είναι αυτά τα μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ προσώπου με ρόδι απο την KORRES,για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες!Σε κάποια κοπέλα στο youtube τα είχα δει και αυτά,αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ απο ποιά,αλλά σημασία έχει πως μόλις τα είδα,κατάλαβα πως απλά πρέπει να τα δοκιμάσω!Το συγκεκριμένο φαρμακείο τα είχε και 1+1 οπότε ο πειρασμός ήταν ακόμα μεγαλύτερος!Καθαρίζουν πάρα πολύ καλά,και πραγματικά βοηθάνε την λιπαρή επιδερμίδα!Είναι τα πιο ωραία μαντηλάκια καθαρισμού που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής,και σίγουρα θα τα ξαναγοράσω. Κάθε συσκευασία περιέχει 25 μαντηλάκια και είναι
paraben,mineral oil,silicon,propylene glycol και ethanolamine free!!!
Η τιμή τους στο Smile pharmacy ήταν στα 3,84 €.

Τα δείγματα που μου έστειλαν ήταν πάρα πολλά,και πραγματικά χάρηκα γιατί ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω, από Apivita,και γι'αυτό τους ευχαριστώ πολύ!!!
Πάμε να δούμε τι μου έστειλαν!!
Αρχικά πείτε μου δεν είναι πολύ ωραίο αυτό το κουτάκι????
Εκτός από τα δείγματα που υπήρχαν ήδη μέσα στο κουτάκι,από το Smile Pharmacy μου έστειλαν και κάποια επιπλέον δείγματα για να δοκιμάσω!
Αν και δεν έχω προλάβει ακόμα να τα δοκιμάσω όλα,σας τα παρουσιάζω,και περιμένω την γνώμη σας!!!

Καταρχάς ενθουσιάστηκα με τα 3 δείγματα απο τα σαμπουάν,για βαμμένα,λιπαρά και με τάση για τριχόπτωση μαλλιά.Τα δοκίμασα και τα 3 και η αλήθεια είναι πως μου άρεσαν πάρα πολύ και σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο σε full size!!
(απίστευτες μυρωδιές όλα τους!!!)

Επίσης 3 serum,για ενυδάτωση,λάμψη και κατά των ρυτίδων....Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα,αλλά θέλω πολύ να δω πως είναι το serum λάμψης...



Δύο αντηλιακά προσώπου,ένα με sfp 30 και με ελαφρύ χρώμα,και ένα με  sfp 50+ για ευαίσθητες επιδερμίδες.....


Τέλος,έχουμε 2 κρέμες ,η μια για λιπαρές-μικτές επιδερμίδες,και η άλλη για τα μάτια!!!
Επειδή δοκιμάζω πολλές κρέμες τις τελευταίες μέρες,μπορώ να πω,μιας και την δοκίμασα, πως δεν ήταν από τις αγαπημένες μου ενυδατικές προσώπου....

Αυτά ήταν όλα για σήμερα!!!Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα,και αν ναι πώς σας φάνηκαν???Θα θέλατε να μιλήσω για κάποιο από αυτά τα δείγματα πιο εκτεταμένα???
Περιμένω την γνώμη σας και τις προτάσεις σας λοιπόν!!!!
Να πώ ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους από το Smile Pharmacy,για τα δείγματα που μου έστειλαν να δοκιμάσω!!Μπορείτε να τους βρείτε και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα,αλλά και στην σελίδα τους στο Facebook!!!Ψάχνοντας,είδα ότι έχουν πάρα πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με άλλα ηλεκτρονικά φαρμακεία,αλλά και πολύ καλές προσφορές,οπότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην σελίδα τους!!!!
Αυτά από εμένα για τώρα!!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά,
φιλάκιααααα

16 comments:

  1. Mε γεια σου το υγρό για την ευαίσθητη περιοχή ειναι πολύ καλό μυρίζει χαμομήλι

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι πάρα πολύ καλο!!!!!!!αν και το περιμενα,μιας και apivita ειναι αυτη!!!!!

      Delete
  2. με γεια σου! ψώνισες πολύ ωραία πραγματάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευχαριστω πολύ κοπέλα μου!!!!!!

      Delete
  3. Μεγειά σου!Πάρα πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα!
    Εγω από apivita πήρα πρόσφατα μία μάσκα και έμεινα πολύ ικανοποιημένη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. εγω μασκα δεν εχω δοκιμασει ακομα,αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα!!!!!!

      Delete
  4. Που πας και τα βρισκεις αυτα τα smiley pharmacy κυρια μου!!! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οπου θέλω κυρια μου!!!!!! <3

      Delete
  5. Πολύ ωραία πραγματάκια! Με γεια σου!!!

    ReplyDelete
  6. Πολλάαααα δειγματάκια !! Επιτέλους ένα φαρμακείο που δίνει τόσα δείγματα !! Πολύ ωραία πραγματάκια πήρες !Τα μαντιλάκια του Κορρέ τα έχω αγοράσει και εγώ και μου άρεσαν πάρα πολύ !

    ReplyDelete
    Replies
    1. πραγματικα και εγω ξαφνιαστηκα ευχαριστα οταν ανοιξα το δέμα!!!!!τα μαντηλάκια είναι πάααρα πολύ καλα...έχουν ταιριάξει στο δέρμα μου καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλα μαντηλακια!!!!

      Delete
  7. Με γειά σου!!! Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από apivita!!! :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να δοκιμάσει σίγουρα....αξίζουν.....

      Delete