Monday, January 20, 2014

Ροζ άργυλος-ιδιοτητες του και οφέλη στην επιδερμίδα!














ΡΟΖ ΑΡΓΥΛΟΣ
   Ο Ροζ Άργυλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

   O Ροζ Άργυλος είναι ιδιαίτερα δραστικός και ενδέχεται να δημιουργήσει τοπικές "κοκκινίλες" μετά από την εφαρμογή του - πρόκειται για μία παροδική "αντίδραση" της επιδερμίδας στα δραστικά συστατικά του (και πάντοτε στα πλαίσια της θεραπείας της). Προτείνεται να "εφαρμόζεται" πριν από τον ύπνο, προκειμένου να δοθεί χρόνος στην επιδερμίδα για "αποθεραπεία".


    Οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες δρουν ενάντια στη γήρανση, ενώ με την πρώτη κιόλας εφαρμογή το δέρμα δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η αναζωογόνηση του δέρματος φανερή. Όσον αφορά στην εφαρμογή της στο σώμα, η άργιλος δρα ως αντικυτταριτιδικό προϊόν, απομακρύνοντας τις τοξίνες.

No comments:

Post a Comment